Tandblekning

Allt fler människor vill ha ett ljusare leende. Mat, kaffe och te gör våra tänder mörkare, och att då göra en tandblekning kan fungera för att få tillbaka tändernas fräscha vita färg.

Tandblekning hos Baranklinik Skönhetsklinik i Sollentuna

Ett ljusare leende på bara några timmar

Det finns numera en uppsjö av tandblekningsmetoder på marknaden. Allt från billiga och mer eller mindre effektiva metoder som du kan göra hemma själv till dyra och avancerade metoder hos tandläkaren.

 En sak är dock säker, det är viktigt att du väljer något som är skonsamt för både dig och dina tänder. Helst bör du ta hjälp av en seriös och professionell behandlare, därmed får du det säkraste och bästa resultatet.

På Baranklinik erbjuder vi tandblekning så att du får ett ljusare leende på bara några timmar. Resultaten av en behandling kan vara mycket skiftande, och det hela beror på det nuvarande skicket på tänderna, hur starka missfärgningar som finns och vad de kommer sig av. Vi på Baranklinik ser till att du får ett optimalt lyckat resultat. Vi anpassar behandlingen helt och håller efter dig, och du kan själv bestämma sådant som t.ex graden av vithet.

Tandblekning i Sollentuna på Baranklinik Skönhetsklinik

Före behandlingen

Innan du bleker dina tänder behöver du gör en kontroll hos din tandläkare. Detta för att se till så att du inte har hål eller andra skador på tänderna. Du ska heller inte ha någon pågående tandköttsinflammation eller någon annan sjukdom. Med lagade och friska tänder blir resultatet av blekningen så mycket bättre.

N

Mellan varje behandling spritas alla aktuella ytor i kliniken av.

N

Munskydd bärs vid önskemål.

N

Trygghetsgaranti ingår alltid.

Vad är priset är för tandblekning?

Priset för tandblekning skiftar en aning beroende på vilken metod du väljer. Hos oss varierar priserna mellan 1900 kronor för den billigaste till den dyrare på 4900 kronor. Om du är osäker på vilken behandling som passar dina tänder hjälper våra experter givetvis till med rådgivning kring detta.

Hur ofta behöver man göra tandblekning?

Precis som våra tänder före en blekning påverkas av vad vi äter och dricker, gäller samma sak efter behandlingen. Om du dricker mycket kaffe eller om du röker och snusar, kommer resultatet av behandlingen hålla kortare tid. Det bästa sättet att bibehålla ett bra resultat är att sköta tänderna noggrant samt att undvika kaffe, te, tobak och annat som inverkar negativt på tänderna. För den som sköter sina tänder på korrekt sätt brukar vi säga att en tandblekning håller i genomsnitt två år.