Kemisk peeling

Kemisk peeling är en metod som blivit allt vanligare. Det är en effektiv behandling som är enkel att utföra och som inte kräver någon lång återhämtningstid. De görs för att få bort rynkor och fina linjer i ansiktet och fungerar för både män och kvinnor i alla åldrar.

Få bort alla döda och skadade hudceller

Behandlingen innebär att gamla och skadade hudceller avlägsnas och ger plats för nya celler. Den skyndar på cellförnyelsen och gör därmed huden fastare och ger den mer lyster. Huden blir också mer benägen att bibehålla fukt vilket bidrar till att minska rynkor och fina linjer.

Kemisk peeling innebär att man använder syror.  Vid laserpeeling används laser och vi har även en metod som kallas dermabrasion som innebär mekanisk peeling.

Välutbildade och auktoriserade hudterapeuter

På Baranklinik erbjuder vi peelingbehandlingar som ger effektivt resultat. De utförs av våra skickliga och erfarna hudterapeuter, vilket gör att du kan känna dig trygg med både säkerhet och resultat.

Kemisk peeling hos Baranklinik Skönhetsklinik i Sollentuna

Olika behandlingar för Hudföryngring

På Baranklinik erbjuder vi olika hudföryngringsbehandlingar. Om du är osäker på vilken som passar just dig är du välkommen att kontakta oss och även komma hit för en konsultation. Då får du hjälp av våra erfarna hudterapeuter att avgöra vad som ger bästa resultat för din hud.

N

Mellan varje behandling spritas alla aktuella ytor i kliniken av.

N

Munskydd bärs vid önskemål.

N

Trygghetsgaranti ingår alltid.

MILDA ELLER STARKA?

r läggs olika ämnen på huden när peelingen utförs. En vanlig metod är AHA-peeling, som står för Alpha Hydroxy Acid. Här arbetar men med syror, varav de mest effektiva är glykolsyra och mjölksyra.

Dessa syror är helt naturliga och finns i växter. Det finns också starkare syror som exempelvis kan innehålla triklorättiksyra.

Milda peelingbehandlingar

För den som vill fräscha upp sin hud och få en rengöring på djupet kan välja en mild peeling. då får huden glans och lyster och även porer och fina linjer förminskas.

Starka peelingbehandlingar

En starkare peelingbehandling passar för den som har åldrad och mer rynkig hud. En sådan har föryngrande effekt på huden, gör den jämnare och tar även bort ärrvävnad exempelvis efter acne.