Fillers

Fillers används bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr. Behandlingen går snabbt, resultatet kommer omedelbart och konvalescensen är begränsad.

De vanligaste behandlingsområdena med fillers är ansikte, hals och händer. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende.

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens. De områden man vanligtvis behandlar med fillers är ansikte, hals och händer.

Injektionsbehandlingar utförs av legitimerad läkare

Olika sorters fillers

På Barankliniken arbetar vi inte bara med en sorts filler, utan använder oss av flera olika varumärken. De innehåller alla hyaluronsyra vilket finns naturligt i människokroppen. Den som gör en behandling med fillers bör veta att resultatet inte är bestående utan successivt avtar med tiden.

Även om de olika märkena har många likheter kan det ändå finnas små skillnader. Vilket som passar just dig är dock inget som du själv behöver välja utan det avgör våra professionella behandlare.

N

Mellan varje behandling spritas alla aktuella ytor i kliniken av.

N

Munskydd bärs vid önskemål.

N

Trygghetsgaranti ingår alltid.

Fillers i Sollentuna på Baranklinik Skönhetsklinik i Sollentuna

Fillers: Läppar, näsa, kindben & käklinje

Vem kan använda fillers?

Vem som helst kan använda fillers. Allt från den som vill få fylligare läppar till den som tycker att huden i ansiktet börjat bli slapp. Rent generellt finns det några huvudsakliga orsaker till att man beslutar sig för att genomgå en behandling med fillers:

  • Kanske har du haft acne som yngre och eller drabbats av andra hudproblem som lämnat kvar tråkiga ärr som gör huden ojämn.
  • Med åren blir huden slappare, men med hjälp av fillers kan du få mer markerade ansiktslinjer, exempelvis kring haka, ögonbryn och mun.
  • Den som har tunna läppar kan få mer volym i dessa med hjälp av fillers.
  • Vill du helt enkelt se lite piggare ut? Med fillers kan man ge ansiktet ett lyft som genom att se till att huden slätare och fastare.

Det finns också möjlighet att kombinera filler med botulinumtoxin för den som vill åtgärda mindre rynkor och fina linjer i ansiktet. Den som vill bli av med bekymmersrynkan i pannan passar fillers perfekt.

En skönhetsklinik – Skönhet, skräddarsydd för just dig

r du bestämmer dig för att genomgå en behandling hos oss kan du vara säker på att få en helt skräddarsydd upplevelse. Vi utgår från dig och ingen annan när vi beslutar om behandling. Vi anpassar alltså behandlingen helt och hållet efter vad du vill ha – både vad gäller resultatet och själva behandlingsmetoden.

Du är speciell och unik. Därför vill vi också att du ska få en unik behandling, helt avpassad för dig! Baranklinik har ett otroligt brett utbud av behandlingar. Därför är vi också tryggt förvissade om att vi kan erbjuda alla en perfekt behandling.

Vilka fördelar finns det då med Fillers?

Fillers är ett utmärkt Till skillnad mot kirurgi och andra mer djupgående ingrepp är en behandling med fillers betydligt enklare att göra.

  • Det går snabbt och är i det närmaste smärtfritt. Den som ändå önskar kan få en tillfällig och snabbt övergående lokalbedövning.
  • Du behöver inte vänta på resultatet utan det syns omedelbart.
  • En behandling med fillers kräver ingen återhämtningstid, du kan gå tillbaka till jobbet och leva i stort sett som vanligt med en gå
  • Det går att uppnå mycket naturliga resultat. Din behandlare ser till att anpassa behandlingen så att du får exakt den grad av förändring i ditt ansikte som du önskar och som ser bäst ut på dig.

Välkommen att boka tid för fillers på Baranklinik redan idag

Finns det några nackdelar med fillers?

Vi skulle vilja säga att det finns väldigt få nackdelar med fillers, och de som finns är inte av något mer allvarligt slag.

  • Resultatet försvinner successivt över tid. Om du vill ha ett bestående resultat måste du fylla på med fillers med vissa jämna mellanrum. Hur ofta är individuellt och skiljer sig från person till person.
  • Det kan uppstå blåmärken eller svullnad efter behandlingen. Detta är dock snabbt övergående och lämnar inga bestående spå