Om Baranklinik

Din skönhetsklinik i Solna

Vi älskar det vi gör och arbetar för en ständigt förbättrad hudvård.

Estetisk hudvård är inte någon ny företeelse. Det har funnit i mer än 150 år. De metoder vi numera använder är dock givetvis så mycket mer effektiva och betydligt bättre och säkrare än de man hade från början. Metoder utvecklas och förfinas ständigt, och vi på Baranklinik ligger alltid steget före med att ta till oss de senaste metoderna och produkterna.

Vi vill också att du ska känna dig nöjd med den behandling du får hos oss. Därför tar vi tid på oss att diskutera och rådgöra med dig om vad just du vill uppnå. Vissa vill få en drastisk förändring i sitt utseende medan andra bara vill ha en lättare uppfräschning. Vi rättar oss alltid efter vad just du vill, och garanterar att du får det resultat du vill ha.

Många anser att man ska se ut som man gör, och att skönhetsbehandlingar är något man inte behöver. Inget kan vara mer fel. Att få bort det tråkiga fettet under hakan kan vara en befrielse. Och att slippa de gamla acneärren från tonåren kan ge ett helt nytt självförtroende för någon. Det spelar heller inte alltid någon roll vad andra tycker. Många av de som kommer till oss vill genomgå en behandling för att de själva ska må bättre och bli nöjda med sitt utseende – oavsett vad andra tycker.

För när allt kommer omkring avspeglas vårt inte genom vårt yttre. Att lägga make up och använda nagellack känns naturligt. Att göra en peeling för att fräscha upp huden är lika naturligt. Det förbättrar vårt yttre. Och det som får oss att se piggare ut kan även få oss att bli gladare.

Certifierade experter

Givetvis är alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina områden. Vi vet vad vi gör, och vi vet också hur vi gör det på absolut bästa sätt.

Baranklinik i Sollentuna

Trygghet före, under & efter behandlingen

För oss på Baranklinik är det allra viktigast att du blir nöjd. Vi vil också att du ska känna dig trygg både före, under och efter behandlingen. Därför är vi med dig under hela processen – från det inledande samtalet till efterbehandlingen. Vi vill att du ska känna dig 100% säker i varje steg av proceduren. Vi finns tillhands så att du kan fråga när du undrar något, och vi svarar alltid så snart vi bara kan på dina frågor.

Vilka är vi?

Vi på Baranklinik är experter på hud och skönhet. Vi vet hur mycket det betyder med ett fräscht yttre som ger oss med större självkänsla och kan ron, både mentalt och socialt. Våra kroppar och ansikten förändras med åren, och vi vill hjälpa dig så att du kan bibehålla ett snyggt utseende. Vi vill helt enkelt att du ska få chans att visa upp den bästa versionen av dig själv. Och med vår kunniga och erfarna medarbetare kan du känna dig säker på att du får den absolut bästa behandlingen för att uppnå detta.

Vårt team består av välutbildade experter med lång erfarenhet av hud och skönhet. Vi är måna om att våra behandlingar och produkter ska hålla den absolut högsta kvaliteten och säkerheten. Vi nöjer oss inte med halvbra. Det ska vara det bästa. För du som kund är värd det.

En skönhetsklinik – Skönhet, skräddarsydd för just dig

r du bestämmer dig för att genomgå en behandling hos oss kan du vara säker på att få en helt skräddarsydd upplevelse. Vi utgår från dig och ingen annan när vi beslutar om behandling. Vi anpassar alltså behandlingen helt och hållet efter vad du vill ha – både vad gäller resultatet och själva behandlingsmetoden.

Du är speciell och unik. Därför vill vi också att du ska få en unik behandling, helt avpassad för dig! Baranklinik har ett otroligt brett utbud av behandlingar. Därför är vi också tryggt förvissade om att vi kan erbjuda alla en perfekt behandling.